Lars Ivar Moldskred skal utvikle keeperane i Bergsøy

Lars Ivar Moldskred skal utvikle keeperane i Bergsøy

Dagleg leiar Tom Beddari og Lars Ivar Moldskred (Foto: Vestlandsnytt)

Bergsøy IL Forball har teikna avtale med Lars Ivar Moldskred som keepertrenari klubben.  Bergsøy sitt treningstilbod til burvoktarane har ikkje vore det beste dei siste åra og difor har det vore prioritert å få på plass keepertrenar denne sesongen.  Lars Ivar Moldskred stod øverst på ynskjelista og dagleg leiar i bergsøy IL Fotball, Tom Beddari, seier til bergsoy.com at han no er særs glad for den løysinga som har kome på plass.

Bergsøy og Moldskred tek sikte på eit opplegg der også dei andre klubbane i Herøy (Tjørvåg, Gurskøy og Moltu) får ta del i opplegget.

Lars Ivar Moldskred  har tatt trenarutdanning og gjennom si erfaring som keeper i mange klubbar har han mykje å tilføre Bergsøy sine keeperar.

Moldskred spelte for Tjørvåg IL og Bergsøy IL i ungdomsåra.  Han gikk til Hødd i år 2000 og var der i 4 år.  Deretter var han i Molde i 3 år, Lillestrøm i 2 år, Strømsgodset 1 år og KR Reykjavik i 1 år. Moldskred var kjent som ein uredd keeper som ikkje var redd for å ta dei fysiske duellane.  Elles var han ein kløppar til å redde straffespark bl.a. for Hødd i ein cupkamp mot Rosenborg for 10 år sidan.

No er han med som trenar og spelar i moderklubben Tjørvåg i tillegg til at han er ein av keepertrenar i Hødd med ansvar for bl.a. keeperane i rekruttlaget (3. div)  og juniorlaget. 

Allereie førstkomande torsdag (18. august) er Lars Ivar på plass på Bergsøy KGB/Stadion.  Då blir det keepertrening for både gutar og jenter i aldersklassene 12-16 år.

i samband med engasjementet stilte vi lars Ivar 3 spørsmål. 

 - Kva vil du legge vekt på i ditt arbeid i Bergsøy IL Fotball ?
Det vil være keeperutvikling for klubben. Dette er et området som ikke har vært jobbet godt nok med og nå skal vi bruke litt tid fremover for å kartlegge og bygge opp et keeperteam i klubben. Da vil vi over tid kunne produsere gode keepere for fremtiden.
 
 
- Kor mykje tid reknar du med å bruke på Bergsøy sine keeperar per veke framover ?
Dette handler om ressurser. Vi starter med to økter à to timer i uken, noe som helt klart er for lite for en så stor klubb som Bergsøy, men dette er bedre en ingenting og forhåpentligvis vil dette øke med det dobbelte etterhvert. I tillegg skal dette være et tilbud for samarbeidsklubbene også og da vil tiden bli knapp. Men dette skal vi nå bruke tid på og til slutt er målet at Bergsøy skal ha det beste keeperopplegget på Sunnmøre
 
 
- Kva årsklasser er det meininga du skal ha ansvaret for i tillegg til seniorane ?
I hovedsak skal dette være et tilbud for alle, men igjen så faller dette ned på tiden jeg har. Vi skal sørge for at med tiden så skal alle ha et tilbud der man får keepertrening.

Vi ynskjer Lars Ivar velkomen i klubben og ser fram til ei fruktbart og godt samarbeid i tida som kjem.

 

Publisert, 8/15/2011 2:27:24 PM , av Geir Egil Olsen
 
Havila Olympic Rolls Royce Rem Bourbon Eros Kleven Maritime